Общество

Лятна детска академия предлага забавление за вашето дете

 

Анна Манова

lyatna-detska-akademiyaЛятото е време за развлечения, отдих и забавление. Особено ако си дете, това е най-приятното време от годината. А ако си ученик – най-чаканото! Но има различни начини да оползотворите лятото на вашето дете, като му намерите най-подходящите хора, време и място то да се забавлява и учи едновременно. Такъв вид активности предлага Център за професионално обучение „ЕлЕнПрогрес” като програмата е ориентирана към деца между 6 и 12 години. Това е нещо ново, забавно, различно за нашия град и съобразено с възрастта на вашето дете. Става въпрос за Лятна академия по предприемачество.

Като основната цел на тази академия е да се развият уменията на децата да комуникират помежду си, да бъдат част от екип, да проявяват лидерски качества и аналитично мислене и всичко това на базата на игрите. Идеята е в процеса на работа децата да създават проекти по екипи, преминавайки през големи стратегически игри. Обучителният процес, които трае 2 седмици, ще приключи с изготвяне на финален проект, който децата да покажат пред компетентно жури и ще получат награди за труда си.

Първата група на Академията за малки предприемачи ще стартира от 20 юни и ще бъде до 1 юли. Цената за двуседмичните занимания е 100 лв. на дете, като в тази сума влизат всички занимания, обяд, следобеден плод и вода. А децата са ангажирани целодневно в центъра. Като заниманията са разпределени в двете седмици така, че да се осъществи ефективна комуникация, всяко от децата да се изяви, да бъдат разпределени в роли, да получат основите на финансовата грамотност и да бъдат научени на обноски и етикеция в обществото. Крайният срок за подаване на заявка за участие е 15 юни.

Тел. за информация и записване: 0879 531 267; 0879 400 782

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close