Култура

“Любов за четирима” на 22 март в Читалището

12524332_773732059423472_8404516832167950477_nНа 22 март в салона на Читалището ще гостува Държавен драматичен театър – Търговище, с комедията “Любов за четирима”, от Щефан Фьогел.
Билети на касата на Читалището, на цени от 6 и 8 лв.

Участват: Деси Бакърджиева, Васил Драганов, Мартин Властанов, Ивана Стоянова
Режисьор: Андрей Калудов
Художник: Галина Абаджимаринова

Цял живот да бъдеш с любимия човек – това вероятно е мечта на всеки. Но как да запазиш интереса на другия към теб и твоя към него. Може би този въпрос е накарал двете семейства – Алекс и Дорис и Кристофър и Беа да търсят рисковано приключение – секс с напълно непознати. Една среща, една откровена размяна на партньори и… нищо повече. Според тях любовта в семейството няма да пострада, а може би ще се усили, може би ще разкрие нещо ново за всеки от тях? Съдбата е намислила друго. Да се забавляваш е прекрасно, но изненадата винаги е неочаквана и объркваща. Ако пожелаеш телата да се сливат без любов, кой може да каже какво ще поиска сърцето? Скромната и стеснителна Дорис може ли да се превърне в мечтаната партньорка за секс? Мъжественият Алекс, пожелал всички жени на света, гарантиран ли е срещу унизителната безпомощност? Светът на парите и бизнеса могат ли да убият и най-дълбокия любовен трепет в живота на Кристофър? Покорителката на мъжки сърца Беа защитена ли е от разтърсващо и преобръщащо целия й живот влюбване?
Пиесата на един от най-играните в момента автор Щефан Фьогел е силна, както със смелото поставяне на нравствените проблеми за любовта и морала, така и с любопитната интрига на интересните съвременни образи. Очевиден майстор на диалога и ловките обрати на действието, той поднася на зрителя най-сериозните теми с тънко чувство за хумор и ирония.
Ролите се изпълняват от звездите на телевизионния екран Десислава Бакърджиева („Стъклен дом”, „Фамилията”), Васил Драганов (ролята на Радко от „Столичани в повече”, „Комиците”), както и младите актьори на Драматичен театър Търговище Ивана Стоянова и Мартин Властанов.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close