БизнесРегионалниСамоков

Лидерът в изграждането на газови и отоплителни инсталации Generix Gas отвори офис в Самоков

Компанията Generix Gas, лидер в изграждане на газови и отоплителни инсталации и решения за климатизация и умен дом отвaря офис в Самоков, за обслужване на клиентите от региона

“Самоков 365”

Generix Gas, която предлага цялостна услуга до ключ, в областта на отопление и климатизация, отвори нов офис в гр. Самоков. Адресът на новия офис е ул. Преспа 100. Generix Gas е търговска марка на компанията Дженерикс Партнърс, а отварянето на нов офис в Самоков е част от стратегията на компанията за предоставяне на висококачествени услуги в сферата на газификацията и отоплението в цялата страна. За по-малко от 2 години, компанията е изградила над 700 нови инсталации в цялата страна, над 100 от които в Самоковския район.

Дружеството е един от лидерите на пазара в София и областта, като предлага широка гама от услуги за дома – отопление и газификация, мебели по поръчка, решения за умен дом и автоматизация и продажба на уреди за отопление и климатизация.

Предлагането на услугите в областта ще позволява на много клиенти, които ползват дърва и въглища, да преминат на по-комфортно и енергийно-ефективно отопление на природен газ.

За райони, които все още не са газифицирани, особено за вили и къщи в района, Generix Gas предлага изключително удобно решение с подземни резервоари на пропан-бутан, при най-високо качество, автоматизация и сигурност. Част от портфолиото на фирмата са също термопомпи и слънчеви колектори.

Услугите на Generix Gas обхващат цялостно обслужване от начало до край. Това включва проектиране, изграждане, узаконяване и поддръжка на газови инсталации на природен газ, отопление на пропан-бутан, отоплителни инсталации с радиатори, конвектори и подово отопление, доставка и монтаж на системи с термопомпи, слънчеви колектори и др. Средно една инсталация за къща се изгражда в рамките на 2-3 дни, и в рамките на седмица се издават всички необходими документи, за да имате възможността да започнете да използвате системата за отопление и топла вода.

„В стремежа си да сме полезни на клиентите си, ние предлагаме безплатна консултация и оглед, светкавично изпълнение и най-съвременни технологии. Не на последно място – оставяме жилището чисто и спретнато. Всеки клиент получава договор с ясни цени и срокове, както и дългосрочни ангажименти. Това гарантира минимум 5 годишна гаранция за инсталациите, 10 години за подово отопление, максимално високи гаранции за уредите и партньор, на който можете да разчитате за поддръжката.“, казват от екипа на Generix Gas.

С мрежата си от дистрибутори на висок клас немско и италианско оборудване, доставчици на газ и партньори в областта на изграждането на отоплителни инсталации, Generix Gas гарантира най-високо качество на услугите, които предлага.

„Самоков, Боровец и районите около него са изключително важни за нас“, казват от компанията.

Желанието на компанията  е все повече хора да използват най-евтината и удобна алтернатива за отопление, а именно природен газ. Много хора развиват местен бизнес с недвижими имоти, отдаване под наем на вили или самите те, използват околните села и курорти за почивка и отдих. За тях възможността да имат достъп до газ, дори там където няма газ, с помощта на подземен резервоар е много по-добър вариант от избора на пелети. Избирайки този начин на отопление, в бъдеще без усилия може да се премине на природен газ, когато се изгради мрежа, а инвестицията е равносилна на парите, които трябва да се инвестират в пелетна система.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close