ОбществоРегионални

Летният сезон в Боровец продължава до 23-ти септември

Летните приключения в Боровец ще продължат до 23 септември. Дотогава „под пара” остават кабинкова линия „Ястребец“ и четириседалкова въжена линия „Ситняково Експрес“ с работа по актуалното си разписание. След празничния уикенд, от 24-и септември, лифтовете в Боровец ще излязат в годишна профилактика, за да посрещнат любителите на снежните спортове през предстоящия ски-сезон 2019/2020.

Това лято хиляди доволни туристи откриха красотата на Рила планина и се забавляваха с лятната програма на Adventure Center Borosport. До 23-и септември можете да се впуснете в многообразието от летни активности –полудневни и целодневни пешеходни турове, колоездачни обиколки и байк обучения, скално катерене и алпинизъм, конна езда, стрелба с лък и пушка, приключения за малки и големи във въжения град „Бороландия”и още много.

Две големи събития от летния календар на Боровец предстоят до края летния сезон –БороРок и Borovets Open Cup 2019.  На 31-и август летният рок фестивал ще събере стотици любители на рока с музикантите от NANA & THE GANG и легендите от БТР. А между 13 и 15 септември Borovets Mountain Bike Park ще бъде домакин на едно от най-големите международни състезания по downhill колоездене Borovets Open Cup със състезатели от цял свят.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close