ОбществоРегионалниСамоков

Летните програми в Младежки дом приключиха с детска дискотека и награди

Анна Манова

Лятото е към своя край, което съвсем естествено поставя финал и на летните забавления в Младежкия дом. Забавните летни партита са запазена марка за Дома, където си дават среща доброто настроение, викторините, песните, танците и усмихнатите лица на самоковските деца.

Последното събитие от лятната програма се проведе на 30 август /петък/. Негов водещ и организатор е отговорникът на Дома Латинка Щъркелова. Програмата започна с весела детска дискотека, която разчупи атмосферата. Щъркелова поздрави всички присъстващи в залата като им отправи топли пожелания по повод хубавия празник Патриарх Св. Александър. Тя сподели, че на този ден имен ден има и нейният малък внук. Едни от първите подготвени подаръци бе за празнуващите, в случая една малка госпожица – Александра. Подарък получи и най-малкият гост в залата Йоана Тренева.

В забавлението активно се включиха и малчуганите от детската  занималня „Щастливо лято“, под ръководството на Мария Стоилова. Те участваха в конкурса за най-оригинален костюм. Децата се бяха преобразили се в различни приказни герои. Не липсваха принцеси, феи, призраци, страшни чудовища, полицаи. А тричленно жури в състав – Снежана Дамянова, Пенка Стойчева и Мария Стоилова, имаше за задача да избере най-атрактивните костюми. Сред публиката бе и зам.-кметът Люба Кленова.

Втората част от програмата продължи с рубриката: „Микрофонът е ваш“, в която всички деца показаха танцови умения. По традиция в летните програми освен забавни елементи присъства и любознателна викторина. Децата се състезаваха кой ще бъде най-бърз в отговорите. За всички участници имаше награди и лакомства.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close