БоровецОбществоРазвлеченияРегионални

Летните активности в Боровец ще продължат до 22 септември

„Самоков 365”

Летните активности в Боровец ще продължат до 22 септември, включително. До тогавa кабинковият лифт „Ястребец“ и четириседалковата въжена линия „Ситняково Експрес“ ще продължат работа по действащото лятно разписание.

Специално за дългите празнични почивни дни кабинковият лифт ще работи и в понеделник – 7 септември, както и в понеделник и вторник на 21 и 22 септември.

След празничния уикенд, от 23-ти септември, лифтовете в Боровец ще излязат в годишна профилактика, за да са готови да посрещнат любителите на снежните спортове през предстоящия ски-сезон 2020/2021.

И това лято хиляди гости на к.к.Боровец откриха красотата на Рила планина и се забавляваха с лятната програма на Adventure Center Borosport. До 22-ри септември все още може да избирате сред разнообразните летни активности – полудневни или целодневни пешеходни турове, скално катерене и алпинизъм, конна езда, стрелба с лък и пушка, приключения за малки и големи във въжения град „Бороландия”, детска анимация и още много.

До края на летния сезон в най-стария зимен курорт остават още няколко събития – Adventure Sky Run и Borovets Camera Days 2020. Ще стане ясен и победителят в едно от най-вълнуващите състезания по планинско бягане на Балканите, а талантливият фотограф Георги Даскалов – Агента, ще обикаля по трасетата на Borovets Mountain Bike Park, за даулови най-екстремните и оригинални байк трикове.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close