ОбществоРегионалниСамоков

Ледената пързалка отваря утре

„Самоков 365“

Ледената пързалка ще посрещне най-нетърпеливите на 4 декември /петък/ от 14.00 ч. Персоналът на пързалката ще съблюдава сериозни противоепидемични мерки.

Няма да се допуска заемането на целия капацитет на пързалката, а само половината. Няма да се допуска струпването на хора около съоръжението. Ще се прави периодична дезинфекция на кънките, площите, където повече хора докосват, местата за сядане и т.н. От 5 декември – събота, функционирането ще бъде по обявения на касата график за ползване на пързалката.

Ледената пързалка се превърна в един от зимните атракциони на община Самоков, който вече 12 години, през целия зимен сезон, радва не само малчуганите, но и по-възрастните граждани и гости на община Самоков. И тази година цените остават непроменени. Ученици ще заплащат за вход и наем на кънки общо 4 лв. За възрастни наемът на кънки е 2,50 лв., а входът – 3,50 лв. Седмична карта за ученици е 12 лв., а за възрастни – 20 лв. Месечните карти за ученици пък струват 24 лв., а за възрастни – 40 лв. До отмяна на наложените от МЗ противоепидемични мерки няма да се допускат организирани ученически групи.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close