Самоков

Кът за отдих ще радва посетителите на Туристическата градина

Самоков 365

Децата на Самоков имат нова „гореща точка” за отдих и забавления. Туристическата градина отдавна е предпочитано място за игри и приятни моменти през лятото, но в последните дни тя стана още по-привлекателна за малчуганите. Благодарение на възпитателите и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ в Самоков в нея се появи и кът за отдих. В него има и къщичка за книги, в която всеки може да донесе и постави своето любимо произведение. Също така да вземе от останалите и почете на воля сред природата.

„Чрез организирането на градската среда по този артистичен, забавен и полезен начин целим да подтикнем децата и младежите да общуват както помежду си , така и с техните родители, да имат повече причини да излязат на открито и да се раздвижат. Заповядайте да почетем, поиграем и се полюлеем заедно на чист въздух в прекрасния ни роден град!” – призовават инициаторите.

Различни атракциони оживяват района на Туристическата градина. Там е разположен въженият град “Рилко”, а отскоро и фитнес на открито. В непосредствена близост е и „Самоковото” Новият кът за отдих в допълнение ще на накара малки и големи да се почувстват като у дома си.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close