Обща категорияОбществоСамоков

“Кухнята на мама” – 10 години традиции в домашно приготвената храна

„Самоков 365”

На 15 януари заведението за бързото хранене „Кухнята на мама” навършва 10 години. През този период собствениците утвърдиха мястото като предпочитано от местни и гости на града, които да отделят време да се насладят на домашно приготвена храна.

В „Кухнята на мама” залагат основно на това да предлагат богато разнообразие от различни  гозби, които да задоволят и най-капризния вкус. А за да може това да стане реалност са необходими опит  и поне няколко години в тази сфера. За тези 10 години от създаването си заведението е намерило собствената си ниша и рецепти, които са максимално близки до тези, които приготвяме вкъщи.

Собствените са убедени, че любовта на клиента минава през стомаха. Това е и най-правилното мерило в работата, ако си спечелил дадения човек с вкусна домашна храна той ще се върне пак, а ще каже и на други хора. Защото най-добрата реклама е доволният клиент!

За празника си от екипа на „Кухнята на мама” ще изненадат посетителите си с нови вкусни кулинарни изкушения, а като бонус ще почерпят всеки един  с безплатен десерт!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close