ОбществоРегионални

Курсове по английски ще има в Хъб-а

Самоков 365

Курсове по английски език е поредното предизвикателство, в което се впускат създателите на Хъб-а – едно пространство, превърнало се в запазена територия за младите хора. Ще ги води Анa Самоукова. Тя завършва Международни отношения в СУ „Св. Климент Охридски”, учи „Бизнес и иновации по еразъм” в Швеция и е сертифицирана от Cambridge level Proficiency.Участва в редица обучения по неформално образование в много страни в Европа, координира проект за образование с мобилни приложения и други иновативни методи.

Човек – космополит и гражданин на света, с желание да предаде натрупаните опит, знания и умения на самоковските деца на Самоков. „Според мен всички принадлежим на света и той на нас. Точно затова бих искала да спомогна това усещане за приемственост, независимо от националността ни, да се разпространи сред повече млади хора от ранна възраст и те да усетят свободата, което то дава” – споделя тя като добавя, че езикът е най-прекия път да се свържеш с дадена култура и да я изследваш според собствените си интереси.

От създаването си през 2017 г., Хъб-а успява да привлече вниманието на младите хора с различни инициативи. Средищно пространство, което понякога служи като бягство от ежедневието и в което се реализират желания. „Моето е часовете по английски език да бъдат приятно занимание за учениците, чрез което те опознават света в процеса на учене, докато играят и се забавляват. Вярвам, че да продължаваме да се развиваме и да учим с любов е ключът към това здраво общество, в което искаме да живеем и това е отношението, което бих искала да сътворя у моите ученици, моят таен замисъл” – споделя преподавателката в заключение. В трепетно очакване сме курсовете да започнат.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close