Регионални

Красотата, събрана в една дата

 

Мария Галчева

Истинското предназначение на жените е не само да бъдат майки, домакини, успешни в професията си. В един момент те просто трябва да бъдат красиви. Да бъдат символ сами чрез себе си на товачувство и на тази визия.

Само след броени дни е 8-и март – най-женският празник в цялата година. По традиция и презумция всички дами се юрват към фризьорските салони, за да отделят за себе си поне час или повече. Такъв е денят – той предполага по-особено внимание и отношение.

Колкото и да не искаме да си го признаем, точно в седмицата около 8-и март започваме да се вглеждаме все по-настойчиво в гардероба си, в килограмите си, в огромния каталог на идеи за нова визия.

Затова ние сме решили да ви бъдем от полза с  няколко идеи за това как бихте могли да изглеждате през тази шеметна седмица, в която празнуваме. За тази цел наши ментори ще бъдат Теодора и Радостина Василеви. Двете вълшебници на четката и на ножицата – най-общо казано.

Теди ще ни предложи няколко много ценни съвета за грима и маникюра през празничната вечер, а Ради ще обърне внимание на другия важен детайл – прическата.

Бъдете неутразими не само за една вечер, а винаги!

Гримът

 

Каква да бъде визията на очите?

 

Притегателната сила на опушените очи – този тип грим отдавна е тенденция, използвана за съблазняване! Той кара окото да изпъкне и така акцентът на лицето пада върху погледа. На тази техника залагам в повечето случаи, това съветвам и дамите ваши читатели.

 

Кои са подходящите вежди – не прекалено дебели или не прекалено тънки?

 

Красотата представлява множество фактори – в отговор на въпроса ви бих казала, че дори такава дреболия като вежди може да промени значително обрза, като го направи модерен или обратното.  За модни вежди 2017 има много вариации, но основните тенденции са: естествени извивки,  природна форма, красиво оформена, заоблена дъга Като цяло подходящи вежди са онези, които са правилно подбрани в две посоки-първо според спецификата на лицето и второ според моментния  тренд.

 

Какво червило да сложим?

 

Ако съдим по това, което предлагат големите брандове ,  то 2017г. определено е годината на червилата!Устните трябва да бъдат добре хидратирани, а цветът  на червилото, съобразен с грима – от полупрозрачен гланц до наситен мат. При гримьорите има едно основно правило – поставяйте силен акцент или върху очите, или върху устните.

 

Ноктите – как да изглежда маникюрът ни за вечерно събитие?

 

Ако искаме да бъдем елегантни и да привлечем внимание, идеалното решение са нокти, потопени в червено! Класика в маникюра – този цвят ще бъде винаги на мода. Може да заложите също на изчистена рокля, съчетана с изящен маникюр с камъни, той също би акцентирал не само върху външния ви вид, но и върху вас като жена, която полага грижи за ноктите си.

Прическата

 

Какъв е актуалният цвят на косата за сезона и какво препоръчваш ти?

 

Балеажът – нежното преливане на тонове в косата, продължава да бъде актуален и през тази година. Модните цветове за косата представлява разнообразна колекция от естествени, приятни цветове. Бих посъветвала вашите читатели да се придържат към природната палитра, добавяйки нотка на насищане, изразителност и блясък.

 

Какъв тип прическа е подходящ за дългата и за късата коса съответно в съответствие с трендовете?

 

През всеки сезон се появяват нови трендове, които да допълнят модерната ни визия. Внимателно подредените прически и къдрици през 2017г, ще отстъпят място на по-небрежните и закачливи прически, с плитки или нежно прибрани коси на опашка с обем в горната част на главата в стил 80-те год. на мин век. Бих добавила същото и за визията при късите коси, а съобразено с модните тенденции, то би звучало така: небрежност, лекота, липса на идеално равенство и прав бретон. Лесни са за пресъздаване и имат романтично усещане.

 

 

Трябва ли непременно да променим коренно визията си заради празника или периодичната смяна е доста по-освежаваща?

Всяка жена се чувства добре, когато променя нещо във визията си, което е в положителна насока за цялостния външен вид. Но все пак бих ги посъветвала след като намерят подходящата форма и прическа за себе си, да я поддържат, добавяйки периодично по нещо ново и различно според тенденциите за бъдат в крак с модата.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close