ОбществоРегионалниСпортСпорт

Краси Анев е спортист на годината за 2017-та

Топ биатлонистът ни Красимир Анев бе избран за спортист номер едно за 2017 година. Церемонията по награждаването се състоя на 20 декември, от 18 часа, в зала „Арена Самоков“.  По традиция родните ни спортисти бяха посрещнати  и поздравени от кмета Георгиев.

По неясен за всички критерии на избор, след Анев се наредиха и част от останалите ни спортисти с медали и постижения, сред които се отличават имената на Янко Ташев, Мария Чепилова, Мартина Хаджийска, Биляна Дудова, Александрина Кашинова, Петър Гьошарков, Вививан Кръстева и др.

Награди бяха връчени в категориите спортист и треньор. С награда за постигнати високи резултати и дългогодишна спортна кариера беше отличен  Николай Кашинов (борба). Награда за цялостен принос в развитието на ски бягането беше присъдена на Лиляна Кръстева.

Поощрителни награди за треньори заслужиха Константин Ахтаподов , Любослав Банков, Любослава Николова и Димитър Зографски.

Поощрителни награди за най-перспективен млад спортист и треньор получиха Марио Матиканов, Борис Петров, Христина Митева, Надя Пенчева и Георги Трифонов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close