БизнесОбща категорияОбществоРегионалниСамоков

Красива бална рокля си търси млада дама

Анна Манова

Традиционно месец май се свърва с трепетните вълнение около предстоящите балове. Във въздуха витае еуфория, цялата атмосфера е цветна, пролетна и празнична. Това е специално време за абитуриентите, които искат да изглеждат ослепително в един от най-важните и чакани дни от живота си. Не за всички това е възможно, най-вече поради финансови причини. Но има и благородни хора, които имат желание да помогнат в такива случаи.

Младата самоковка Валентина Гергинова е един такъв положителен пример. Само преди година тя е успяла да се види в ролята на абитуриентка, изживяла своя специален ден. Сама е осъзнала колко много означава това за едно момиче и колко средства коства за семейството й това тя да се чувства като истинска принцеса на 24 май. Тук са включени няколко компонента – прическа, грим, маникюр и най-важното – красивият и впечатляващ тоалет. Затова решава, че има възможност да дари своята бална рокля на момиче, което няма възможност да си я позволи. Нейната рокля, която е дълга и е в цвят бордо, е шита специално за Валентина. Роклята е с дантелен ръкав и дантелена горна част. А цветът и моделът са все още актуални. Към тях Валентина Гергинова предоставя малка черна чанта – тип клъч, заедно с черни обувки на ток – 37 номер /обувките са носени само веднъж/. Ако е необходимо роклята да бъде коригирана, това ще бъде изцяло за сметка на дарителката. Желанието на Валентина е да зарадва някое момиче, да му подари тази незабравима емоция да бъде принцеса на бала си. Единственото й условие е след празника роклята да й бъде върната, за да може да зарадва още някое момиче през следващата година.

Ако познавате някое момиче, което все още няма бална рокля по финансови причини, но си мечтае за подобна, свържете се с нас – за да може заедно да подарим усмивка и един по-специален празник!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close