ОбществоРегионалниСамоков

Конкурс за лятна детска рисунка организират от Хъб-а

Анна Манова

Конкурс за детска рисунка на тема „Нарисувай ми слънчево лято“ организират от Хъб-а. Той се провежда с подкрепата на Община Самоков.

След продължителното стоене вкъщи, заради извънредното положение, навръх Деня на детето от Хъб-а провокират всички деца да се включат в едно лятно предизвикателство – да нарисуват своето лято. В конкурса могат да вземат участие деца между 3-13 –годишна възраст, като те ще бъдат разделени в две възрастови категории /3-6 години и 7-13 години/. Целта на конкурса е всеки участник да представи собствените си виждания, идеи и оригинални хрумвания на белия лист.

Всяко дете може да участва само с една своя картина, нарисувана на хартия с размер А4. След това рисунката трябва да е заснета и изпратена електронно на е-майл адреса: huba.samokov@gmail.com, заедно с трите имена, населено място, телефон за контакт. Конкурсът стартира от днес и ще продължи до 7 юни включително.

След крайния срок за изпращане на снимките на рисунките, те ще бъдат качени на фейсбук страницата на Хъб-а, където ще се проведе онлайн гласуване. То ще бъде активно от 8 до 14 юни.

Картините, събрали най-много харесвания ще бъдат класирани на призовите три позиции в двете категории.  За отличилите се ще има грамоти, награди, лакомства и много изненади. Наградите ще бъдат връчени на място в Хъб-а, при спазване на хигиенните предписания.

Related Articles

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close