Слайд категория

Колко струват цигарите ви за 1 година? Най-малко една чудесна ваканция!

cigari siteЗнаете ли, че ако пушите по 1 кутия цигари на ден, в рамките на живота си ще “изпушите” около 40 000 лв? Едва ли. Ние, пушачите, не мислим в такива дълги срокове. Ядосваме се заради поскъпването на всичко, само не и на цигарите. Да, като вдигнат цените се сърдим ден-два, може да опитаме да ги намалим или да минем на по-евтини, но в края на краищата се примиряваме. И се оправдаваме, че цигарите са “последното удоволствие, което можем да си позволим”. Дали обаче е “последното”, изобщо “удоволствие” ли е и наистина ли “можем да си го позволим”? Да видим:

Когато пушим и си купуваме по кутия всеки ден, парите за цигари не ни изглеждат кой знае колко много. “Пет лева – къде ли не са отишли?!” Ако направим обаче една проста сметка, ще видим, че само за 1 година харчим за цигари поне 1 800 лв. Ако пък сме двама пушачи в семейството и добавим към тази сума “допълнителните” кутии, които купуваме за купон, през уикенда или при по-тежък ден в работата, цифрата стига 4 000 лв. И това само за една година. А от колко години пушите вие?

Ето така, незабележимо и бавно, но сигурно, цигарите изсмукват изкараните ни с труд пари и заради тях се лишаваме от много неща, които искаме, които наистина сме си “заработили”. Не, не става дума за лукс и глезотии, а за почивка на море с децата (поне за една седмица) или нова кола, защото старата освен грозна, вече е и опасна и т.н.

Всъщност най-гадното на пушенето не е цената на цигарите, а прецакването. Прецакваме сами себе си, плащайки си през носа за нещо, което не искаме да правят хората, които обичаме. Никой пушач не иска да види децата си като пушачи. Нали? Освен парите, цигарите крадат и съсипват здравето и самоуважението ни. Систематично, всекидневно, докато сме живи – освен ако не ги изхвърлим!

Вие можете да си върнете свободата и да откажете да плащате всекидневно до края на живота си за цигари. И ние от клиника за спиране на пушенето „Алън Кар” знаем как да ви помогнем.

Терапията е позитивна и приятна и се провежда в групи, под опитното ръководство на сертифицирани терапевти – самите те бивши пушачи, спрели цигарите по същия метод.

Не изисква силна воля, не ползва и не препоръчва заместители и продължава около 6 часа. Това е най-добрият метод за отказване на цигарите в света. На всеки участник издаваме писмена гаранция и ако не ви помогнем, ще ви върнем парите. При нас 9 от 10 пушачи, успяват да откажат цигарите.

Ако желаете да се запишете, трябва да го направите на телефон 0888 90 70 50. Може да разгледате и сайта ни: www.nepushaveche.com

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close