Регионални

Коафьорът Борислав Сапунджиев представи известна марка за коса в Самоков

Жанета Димитрова

Коафьорът Борислав Сапунджиев, известен с артистичния си псевдоним Урсула,  гостува в салон за красота „Максима“, за да представи известна японска марка за коса. Той беше в Самоков на 12 март.  Самият той е тренер за България на марката, която вече се предлага в местния салон.

Световноизвестният  бранд е създаден за мастър колористи, а в асортимента му са включени разнообразни серии, предназначени за коси с различни нужди. Подбрандовете  са десетки, а продуктите в тях са разработени в специални лаборатории. Акцент са боите за коса, които съдържат полезни свойства – регенарация, блясък, еластичност на косъма. Всяка година от марката ораганизират най-мащабното  световно състезание по колористика. Като през 2017 година то се проведе в Барселона.

Борислав Сапунджиев направи демонстация на продуктите върху косите на три от клиентките на салон „Максима“. Той освежи визиите, обогати цветовете и прикри белите коси, където имаше нужда. Разказа за различните тенции тази пролет и издаде някои от тайните за красива прическа, които могат да се прилагат и след посещение на салона в домашни условия.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close