ПолитикаРегионалниСамоков

Коалиция ГЕРБ – СДС даде старт на предизборната си кампанията в Самоков

„Самоков 365“

Навръх Деня на жената коалиция ГЕРБ – СДС официално даде старт на предизборната си кампания в Самоков. Представянето на кандидатите за народни представители се проведе в салона на читалище – паметник „Отец Паисий – 1859“. Сред тях са и трима самоковци – досегашният депутат Валентин Милушев, бившият народен представител Цветан Сичанов и бизнесменът Александър Боев.

Водач на листата за 26 МИР София – област е бившият министът на вътрешните работи Младен Маринов, след него е бившият министър на туризма и областен координатор на ГЕРБ София –  област Николина Ангелкова. От самоковските представители на най-предна позиция е Валентин Милушев – на пето място. Очакванията на симпатизантите бе Милушев да бъде поставен в тройката, което не се случи. Предвид подредбата не е ясно дали Самоков ще има отново депутат от ГЕРБ, защото трябва да се гласува преференциално, а с участието на трима самоковци се разбива много вотът.

„Община Самоков е едно прекрасно място за живеене. Видимите резултати, на които сме свидетели, се случват благодарение на управлението на ПП ГЕРБ, особено през последните четири години. С г-жа Ангелкова дадохме едно обещание и то се случи – да се реабилитира пътният участък Самоков – Дупница. Този проблем беше налице от години. Наред с това бе изграден изцяло нов пътен участък между Самоков и курорта Боровец. Подобри се значително инфраструктурата към селата Драгушиново, Злокучене, Доспей, както и обходният път за Белчин. В момента в Продановци се изгражда водопровод. Всички присъстващи са свидетели на саниранията, които се извършиха в Самоков на стойност над 17 млн. лв. Това са видимите резултати“, подчерта поставеният на пета позиция Валентин Милушев.

Милушев допълни също, че през четирите години са извършени една част от заплануваните дейности, но са набелязани още приоритетни точки като доизграждане на пътя Боровец – Костенец, Самоков – Ихтиман, Самоков – София и водопроводната мрежа в селата.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close