Политика

Коалиция „БДЦ-ВМРО” стартираха предизборната си кампания

kovachkaС дарение на книги коалиция „БДЦ-ВМРО” откриха предизборната си кампания за участие в предстоящите местни избори.  На събитието в Общинска библиотека „Паисий Хилендарски” присъстваха народните представители д-р К. Ковачка, която е съпредседател на БДЦ и Росен Петров. „Това е първата крачка” – заявиха те, а всички си присъстващи си пожелаха тези инициативи да не спират. Подобни акции са планирани в Дома за стари хора и за някоя от библиотеките по селата.

По-късно същата вече на стилен коктейл бяха представени кандидатите за общински съветници и кметове на кметства. По думите на д-р К. Ковачка това не са случайни хора, а доказани професионалисти в своята област. Водач на листата е Мая Христева – досегашен общински съветник. Тя представи подробно програмата на коалиция „БДЦ-ВМРО” за предстоящите избори.

В типично свой стил пък „воеводите” отправиха призив към колегите си независимо коя политическа сила представляват да защитават българските интереси. Общо деветима са претендентите за кметове на населени места и 24 кандидатите за общински съветници.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close