РегионалниСпортСпортФутбол

Кметът Владимир Георгиев откри финалните битки на БАМФ за 2018 година

Градоначалникът Владимир Георгиев даде старт на финалните битки  в “Шампионска лига” и “Лига България” на спортния комплекс в Самоков, който е домакин на надпреварите през уикенда. Редом до Георгиев застана и собственикът на комплекса Георги Георгиев, както и председателят на БАМФ Братан Братанов и учредителят на асоциацията Илия Козарев.

Церемонията по откриването продължи с посрещането на знамената на България, Община Самоков и Европейският съюз, под звуците на родопски гайди и химна на България. В програмата се включи и балет “Кати денс”.

“Изключително ми е драго, че Самоков е домакин на финалните битки по мини футбол, и тук е мястото и искам да благодаря на федерацията по мини футбол за доверието и дадената ни възможност, да проведем тези битки. Благодарение на Спортен комплекс – Самоков и Георги Георгиев, Самоков опозна и мини футбола. Ако не беше Жоро, неговият ентузиазъм и всички проведени турнири тук, едва ли щяхме да вземем това домакинство. Искрено се надявам всички да си тръгнете от Самоков с едни положителни емоции” заяви в своята реч кметът Георгиев.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close