Регионални

Кметът Владимир Георгиев с благодарствено писмо до РУ-Самоков

Илиян Чалгънов

В писмо до директора на ОДМВР- София кметът на община Самоков Владимир Георгиев изказва специална благодарност към ръководството и състава на РУ- Самоков за безупречната организация и професионални действия при обезпечаване на събитията от културния и спортен календар на общината.

“Уважаеми господин Григоров,
От мое име и от името на ръководството на община Самоков, чрез Вас, изказвам благодарност към ръководството и служителите на РУ-Самоков за добрата работа и координация по обезпечаване на провеждането на мероприятията от спортния и културния календар на Община Самоков. Благодарение на създадената перфектна организация от страна на полицията, събитията от календара ни преминаха на нужното ниво. Факт е, че при такава сериозна натовареност от страна на присъствие на много хора, необходимост от организация на движението, всяко едно от мероприятията в календара ни премина без инциденти и при нужният ред и мерки за сигурност.
Добрата междуинституционална работа е от изключителна важност, не само за обезпечаване на сигурността на културните мероприятия на Община Самоков, но и за да се чувства гражданите по-спокойни и защитени. По този начин се гради имидж и доверие в институциите.
Надявам се, че и в бъдеще ползотворното ни сътрудничество ще продължи, за да се чувстват жителите на общината в безопасност, а ние, като институция, да сме спокойни, че инициативите ни ще бъдат обезпечени от страна на охрана и сигурност и помощ при организацията и провеждането им.”

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close