ОбществоРегионалниСамоков

Кино „Рила” очаква отново киноманите от днес в салона на Младежкия дом

 

Анна Манова

Кино „Рила” в Самоков очаква отново своите посетители от днес в салона на Младежкия дом.

Киното в Самоков е последното и най-ново отворено в страната. И не на последно място дългоочаквано за самоковци. То върна традиция, позабравена във времето, както и старото си име.  Новото кино стартира на 6 март, но поради обявеното извънредно положение успя да работи едва няколко дни. А сега е едно от шестте кина в България, които отварят врати след повече от два месеца застой.

„Интересът към кино „Рила” беше изненадващ. Това е вид развлечение, необходимо за град като Самоков”, подчерта инициаторът и собственик на киното в Сапарева баня Анатоли Кънински.

От днес запалените киномани могат да посетят салона в Младежкия дом, за да се насладят на едни от най-популярните е момента заглавия. Прожекциите ще се осъществяват при спазване на всички противоепидемични мерки. Допускат се не повече от 25 души на прожекция, което е 30% от капацитета на помещението. Зрителите ще бъдат настанявани през седалка, а редовете са на отстояние на 1,50 м. дистанция. Всички посетители трябва да са с маски.

В програмата са включени последните световни премиери. Ще бъдат запазени и детските прожекции. Днес началото е  поставено с анимацията „Напред”, следват екшъните „Лоши момчета” и „Блъдшот”.  Цените на билетите са 7 и 8 лв.

https://www.facebook.com/Kino-Rila-Samokov-110092240603832/

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close