Обща категорияОбществоСамоков

„Кати денс” с поредни призови места от национален конкурс

Анна Манова

Момичетата на Катрин Митева за пореден път доказаха своите танцови умения, грация и талант. Това им гарантира класиране в призовите места от Националния конкурс „Път към славата”, който се проведе в началото на месец февруари в столицата.

Националният конкурс „Път към славата” се провежда за седми път, като негов организатор е Арт център „Кърнолски”. Той се състоя между 8-10 февруари. За поредна година конкурсът събира едни от най-добрите вокалисти, инструменталисти и танцови артисти на една сцена. Това е най-мащабният  конкурс, провеждащ се на територията на страната, като тази година в него взеха участие над 1600 души. Момичетата от танцово студио „Кати денс” се представиха в категория „Съвременни танци” във възрастовите групи 11-13 г. и 14 – 18 г.

Красивият дует на грациите Лина Гаврилова и Александра Санкова /14- 18 г./ впечатли с изпълнението си и се класира на второ място при съвременните дуети. Малките танцьорки – Яна Назлиева, Антоанета Терзийска, Стела Бонева, Адриана Огнянова, Елиза Георгиева, Радина Попова се класираха трети. При по-големите – Анелия Вукадинова, Александра Санкова, Лина Гаврилова, Полина Бакрачева, Алекс Ачова, Деяна Шевченко, Доника Баракова, Ренета Шукадарова станаха трети. На трето място са и групата, съставена от – Виктория Кленова, Евелина Драгалевска, Петя Торлакова, Емилия Попова, Гергана Попова, Лора Йорданова и Симона Механджийска.

„В Самоков никога не е имало по-добри танцьори от тях, за което се гордея. Показват всекидневно дисциплина, търпение, воля, грижа и уважение една към друга. Показват отлични резултати, където и да отидат. Благодарим на кмета на община Самоков Владимир Георгиев за транспорта,който ни отпусна. Едно голямо благодаря на родителите на момичетата, за подкрепата и разбирането! На момичетата, изказвам своите най-големи благодарности за всичко! Желая им да бъдат все така мотивирани, талантливи, успешни! Предстоят ни много красиви неща, които все още няма да издаваме”, сподели за в. „Самоков 365” гордата ръководителка Катрин Митева.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close