ОбществоРегионалниСамоков

„Кати денс“ завладяха сцената и си тръгнаха с призови места от „Кръстопът на музите“

Анна Манова

Талантливите момичета от танцово студио „Кати денс“ успяха да завладеят сцената и да покажат най-доброто, на което са способни. Те се представиха на Петнадесети международен фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“ и си тръгнаха с призови места.

Танцьорките на хореографа Катрин Митева участват за четвърти път в международния конкурс. И този път пожънаха успехи. Те се класираха на първо и второ място в категория „Съвременни танци“, с изпълнението на квартета Яна Назлиева, Антоанета Терзийска, Стела Бонева и Радина Попова. Момичетата взеха първо място за „Съвременни танци“ с утвърдилия се вече дует Лина Гаврилова и Александра Санкова. В актива си записаха и второ място за съвременни танци – група. Най-голямото признание за момичетата и тяхната ръководителка дойде от председателя на журито в категория „Танцово изкуство“ Василена Антонова и Българската федерация по танцови дисциплини – квота за Летните олимпийски танцови игри – Созопол 2020. Награждаването се проведе на 20 октомври в Националния дворец на културата.

„Благодаря от сърце на момичетата за тяхната отдаденост към танцовото изкуство, също на родителите за тяхната подкрепа. Благодаря на г-н Владимир Георгиев за подкрепата през този сезон. Желая успех в следващите предизвикателства на моите прекрасници“, сподели ръководителят на танцовото студио Катрин Митева.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close