ОбществоПолитикаРегионалниСамоков

Кандидатът за народен представител от ДСБ Васил Зашкев: Ще бъдем първа политическа сила и ще поискаме управлението на държавата

„Самоков 365“

Самоковецът Васил Зашкев е единственият кандидат за народен представител от „Демократи за силна България“ за вота на 2 април. На тези избори заедно като коалиция се явяват Обединение „Продължаваме промяната – Демократична България“.

„Този път демократичните сили ще бъдат обединени. Това се случи, по мое мнение, малко късно, но все пак стана факт. „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ постигнаха едно обединение, което беше желано и е крайно необходимо, за да може най-сетне да бъде излъчено правителство. Правителство, което да направи така необходимите важни промени за държавата“, подчерта Зашкев.

Васил Зашкев е под номер пет в листата на Обединението за София област и отново остава водещ кандидат на „Демократи за силна България“. Водач на листата на 26 МИР е д-р Александър Симидчиев.

„Вярвам и съм убеден, че на тези избори ще постигнем един положителен резултат и ще успеем да направим належащите промени за държавата. Надявам се след вота на 2 април да реализираме едно прореформаторско правителство. Необходимо е да имаме едно стабилно управление, защото сами видяхме всички, че с досегашната власт не успяхме да влезем нито в Шенген, нито в Еврозоната“, подчерта Зашкев.

Личните му приоритети за региона и за Самоков са свързани с работа за привличане на инвестиции, преференции за отопление за планинските региони поради по-суровния климат и работа с местната власт по всички проблеми на Община Самоков.

„Ние твърдо заявяваме, че ще бъдем първа политическа сила и ще поискаме управлението на държавата“, заключи Васил Зашкев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close