ПолитикаРегионалниСамоков

Кандидатът за народен представител Валентин Милушев: Не се притеснявам, че представлявам ПП ГЕРБ

Изборите са време, в което всеки човек има възможността да упражни правото си на глас. Това е отговорност на всеки гражданин на България, който милее за мястото в което живее и очаква най-доброто за него. За да може да съществува тук, тук да изкарва прехраната си и отново тук да отглежда своите деца и семейство.

Лично аз не се притеснявам, че представлявам ПП ГЕРБ. Хората, които искат да „изчегъртат“ направеното от ГЕРБ за Община Самоков трябва да махнат изградените пътища между Самоков – Дупница, Самоков – Боровец, Самоков – Драгушиново, Самоков – Доспей, обходния път за с. Белчин. Трябва да махнат също изградените канализация и водопровод в селата Доспей и Белчин. Трябва също да спрат строящия се в момента път Самоков – Ихтиман и подобренията, които се извършват по пътя Самоков – София. Също така трябва да се зачеркне колко много домакинства и жилища се възползваха от възможността за енергийна ефективност. С две думи трябва да изтрият, всичко направено през последните 4-5 години за Община Самоков.

Лесно е да хвърляш обвинения, по-трудно е да се захванеш и да довършиш нещо до край. Не може с лека ръка да се отхвърлят неща, от които ежедневно се възполват много хора, включително в Община Самоков. Има още много заложени приоритети за изпълняване. Надявам се хората, които вярват в мен да ми гласуват своето доверие, за да продължим заедно да работим за развитието на Самоков и Софийска област.

Подкрепете ме с номер 5 и преференция 105.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close