Долна Баня

Кандидатът за кмет на община Костенец от БСП е Радостин Радев

bsp kostenecЛюбомир Кузев

На проведената си отчетна-партийна конференция, делегатите единодушно подкрепиха кандидатурата на досегашния кмет на общината – Радостин Радев за втори мандат.

Подкрепа получиха и досегашните кметове на кметства – Георги Анчин за с. Костенец, Георги Георгиев за с. Пчелин и Атанас Йорданов за с. Горна Василица, с пожелание и през новия мандат да работят все така неуморно и в интерес на гражданите.
Конференцията даде много добра оценка за дейността на кметовете и общинските съветници от БСП. С тайно гласуване беше подредена и листата с кандидати за общински съветници от БСП с водач кандидатът за кмет – Радостин Радев. Останалите в листата са лидерът в общинската организация – Емил Даскалов, Константин Радев – председател на младежкото обединение на БСП, Надежда Янкова – икономист от гражданската квота, Снежана Тодорова – управител на фирма, Мирослав Николов – директор на Общинско горско предприятие, Юлиян Одажиян – секретар на ОПО Момин проход, Боян Генчев, Наталия Манова, Александър Арангелов, Георги Апостолов, Ангел Манджуков, Атанас Йорданов, Георги Георгиев, Давидко Костадинов и Георги Занев.
Листата е добре структурирана и балансирана от гледна точка на възраст, професия, образование и териториален обхват. Жените са само три от 16-членния състав на листата, но имат добро представителство в първата петица.
Гости на конференцията бяха народните представители от БСП – Корнелия Нинова и Радослав Стойчев, също и кметът на община Самоков – Владимир Георгиев. Гостите заявиха категоричната си подкрепа за досегашния успешен кмет – Радостин Радев и кандидат за втори мандат.

Related Articles

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close