ОбществоРегионални

Кандидатът за кмет Владимир Георгиев: „Знам, че мога и съм по-уверен, че ще се справя!”

Самоков 365

В сряда вечер, пред Историческия музей, левицата представи своите претенденти за ръководството на Общината. Със заявка за трети мандат е настоящият кмет Владимир Георгиев, който е и водач на листата. „Влизам в кампанията със съзнанието, че съм много подготвен и искам да продължа да прилагам наученото. Моят опит е гаранция за едно още по-успешно управление” – заяви той пред присъстващите. Сред мотивите си да поиска отново доверието на самоковци са всички реализирани проекти, получени награди и постигнати успехи за Самоков.

„Зад мен са разрешените проблеми, промените, които настъпиха през последните осем години. Зад мен е всичко, което постигнахме за по-добрата социална политика, за по-добрите условия в сферата на образованието, за повече възможности за спорт и туризъм, за възстановена и ремонтирана инфраструктура, за направените инвестиции за децата и младите хора, богатия културен и спортен календар. Но с мен и пред мен са всички тези уроци, които научих и знам, че мога да използвам придобития опит за един още по-успешен мандат. Няма да обещавам, защото делата говорят по-добре от думите” – категоричен беше Владимир Георгиев.

В този контекст кандидатът за кмет не пропусна да спомене, че през годините представителите на БСП са доказали, че заслужават доверието на самоковци с различните инициативи, в които се включват. Народния представител Иван Ченчев определи листата на съветниците като балансирана, съчетаваща в себе си тежестта на опита и устрема на младостта в името на Самоков. Народният представител, заедно със своите колеги Лало Кирилов, Радослав Стойчев и Крум Дончев бяха сред официалните гости на събитието и засвидетелстваха подкрепата си към кандидатите на столетницата.

На финала под звуците на патриотични песни кандидатът за кмет Владимир Георгиев заедно със съветниците от листата на БСП и осемте кандидати за кметове на селата изпратиха към небето светещи фенери, като послание за позитивната и толерантна кампания, която ще водят.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close