Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Павлова и Йорданов гостуваха в Самоков по покана на депутата Милушев

Анна Манова

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС, които ще се явят с обща листа на предстоящия вот на 26 май, Лиляна Павлова и Александър Йорданов гостуваха в Самоков. Визитата им се състоя навръх 9 май – Ден на Европа.

Лиляна Павлова и Александър Йорданов бяха придружени от депутатите Десислава Атанасова, Тома Биков, областния координатор Галя Георгиева и Спас Гърневски. Всички те бяха приветствани лично от домакина на събитието – народния представител Валентин Милушев и общинските съветници от структурата на партията в Самоков. Гостите бяха посрещнати топло от своите симпатизанти в обновената зала на Младежки дом в града. А на двете дами Лиляна Павлова и Десислава Атанасова бяха поднесени букети с люляци.

Председателят на ПП ГЕРБ – Самоков Валентин Милушев постави началото на срещата – разговор като представи гостите. Първа думата взе Лиляна Павлова.

„Европа е тук, в България и ще продължа да работя за това всеки българин тук да усети ползите от членството ни в ЕС”, подчерта Павлова, която е под номер 7 е листата. Тя обясни пред присъстващите значението на европейските избори и колко е важно нашето представителство там.

Александър Йорданов, който от дълги години е застъпник на идеите на СДС още от самото му създаване, също поздрави самоковци. Той е под номер 6 в листата на ГЕРБ – СДС. Йорданов подчерта, че днес партиите си поставят малки цели и че политиката не е за новобранци. „Аз съм в този отбор да защитавам интереса на България” и с тънка усмивка добави, че където е Александър Йорданов там е победата.

Своята подкрепа за двамата представители в листата Лиляна Павлова и Александър Йорданов засвидетелстваха народните представители  Десислава Атанасова, Тома Белев и Спас Гърневски. Те очертаха грешките в управлението на техните преки опоненти от БСП.  Акцент в разговора беше поставен върху инвестираните средства за периода 2017 – 2018 година в Община Самоков от кабинета Борисов 3 и по Европейски програми. Сумата е 51 000 000 лв., разходвани в инфраструктура за пътищата Самоков – Дупница /над 26 мил. лв./, Самоков – Боровец /4 мил. лв./, Самоков – Доспей, Самоков – Драгушиново, Самоков – Белчин /над 4 мил. лв./ и санирането на жилищни и обществени сгради в размер над 17 мил. лв.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close