Общество

Калин Иванов: „Искам да кажа едно огромно благодаря!”

Христиана Видинова

Той е само на 16 години и е възпитаник на ПТГ“Никола Вапцаров“, изучава електроника и мечтае да се развива в сферата на компютрите. Той е едно от три деца в семейството, като неговият

Братята близнаци - Калин (вляво) и Кристин (вдясно)
Братята близнаци – Калин (вляво) и Кристин (вдясно)

брат близнак Кристин също се увлича по технологиите и учи в Правец.

През последните дни името и съдбата на Калин отключиха съпричастността и добротата и то не само на самоковци. През последните дни говорим за него повече в трето лице, затова потърсихме Калин, за да каже как се чувства и за какво мечтае и  как реагира на цялата тази вълна от интерес към него.

Здравей, Калине, как се чувстваш в момента?

Здравей, чувствам се наистина много добре. Не се оплаквам от нищо, свързано със моето здравословно състояние. Също така и психически съм отлично сред толкова добри хора около мен няма как и да бъде по друг начин.

Как реагира на благотворителния концерт и кроса, очакваше ли такава подкрепа?

За благотворителния концерт, наистина, не очаквах това, което се случи. Залата беше препълнена – толкова много хора и цялата им подкрепа към мен. Да не говорим колко съм впечатлен от всички тези, които участваха в програмата, наистина бяха страхотни. За кроса мога да кажа същото, не по-малко добри и прекрасни. Благодаря!

Какво ти казват съучениците и семейството?

Разбира се, всички около мен както съучениците, така и моето семейство, ми окозват огромна подкрепа, много мили думи и огромен кураж.

Какви са твоите професионални насоки, ориентирал ли се на някъде?

Насоките ми са свързани с програмирането и компютрите като цяло.

За какво мечтае Калин Иванов?

На първо място, разбира се, мечтая най-силно да се оправя и отново да си е както преди – забавно. Следващата ми мечта е направата на моя собствена фирма, която да е свързана с компютрите, разбира се, но това по-нататък. В момента най-силното ми желание е да се възстановя.

Какво искаш да кажеш на всички хора, които ти подават ръка и се превръщат в #АнгелитенаКалин?

Искам да изряза огромна благодарност на всички онези, които ми помагат и продължават да го правят. Мога само да се радвам на такива добри хора около мен. Като за финал мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close