ОбществоРегионални

Искрени и лични послания за любов изпълниха Младежкия дом

Самоков 365

Море от любов и сърца от валентинки подари Младежки дом – Самоков за поредна година на младите хора по повод на 14-ти февруари. Събитието не се състоя на обичайното място – залата на културното учреждение, заради продължаващия ремонт. Атмосферата в Хъба обаче също завладяваща и не по-малко вълнуваща. Най-дългоочакван се оказа моментът с наградите за най-красивите и оригинални пожелания по повод деня на влюбените.

Задачата на комисията, натоварена с избора се оказа доста сложна, но същевременно и приятна. Доста интересни и оригинални хрумвания можеха да се видят. Призовите места във възрастовата група от 1 до 4 клас отидоха при ученици от НУ „Станислав Доспевски” –  Иван Тодоров /първи/, Веско Кехайов /втори/ и Йорданка Христова /трета/. При по-големите /5-8 клас/ челните позиции си поделиха възпитаниците на СУ „Отец Паисий” и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Първи е Иван Савов от СУ „Отец Паисий”, втори седмокласникът от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – Георги Стоилов и на трето – Натали Георгиева също от СУ „Отец Паисий”. В „тежката артилерия” – учениците от 9 до 12-ти победители са две чаровни млади дами – Гергана Георгиева и Наталия Страхилова от Обединено училище„Неофит Рилски”, втора позиция заслужиха валентинките на Веска Ангелова и Гергана Георгиева също от ОУ „Неофит Рилски” и третата остана за Богиня Георгиева.

Имаше раздадени много поощрителни награди. СУ „Отец Паисий” получи приза за най-масово участие, а талантливата Доника Баракова – специалната награда – торта за влюбени. Заслужени аплодисменти имаше за Лили Димитрова – единственият участник от ПГ „Константин Фотинов”. Наградите бяха връчени от председателя на комисията Иван Шуманов, зам.-кметът Люба Кленова и Снежана Дамянова – гл.експерт „Образование, младежки дейности и спорт” в Община Самоков. Отговорникът на Младежкия дом – Латинка Щъркелова изпращаше с усмивка и пожелание за нови бъдещи успехи всеки един от отличените участници. Изявата в Хъба беше приятно допълнена от китарен звън в изпълнение на момичетата и момчетата от китарен ансамбъл „Акустика” при читалище „Младост – 2003” с ръководител Христо Христов . Така празникът на виното и любовта беше отбелязан подобаващо.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close