ОбществоРегионални

Информация за данъчните задължения от Общината може да се получава по електронен път

Самоков 365
Община Самоков обнови програмния си продукт, с което се дава възможност на гражданите да получават съобщенията си за данъците и таксите, които дължат към общинския бюджет по Закона за местни данъци и такси на имейл. За целта е необходимо да се изпрати писмено искане до Община Самоков на официалния имейл samokov@samokov.bg или да се входира на „Деловодство” на партера на сградата на Oбщината, като в искането се посочва и електронен адрес, на който лицето иска да получава съобщенията си.
Чрез новата услуга значително ще се намалят разходите за отпечатването на съобщенията, както и за куриерската дейност. От друга страна това ще има и екологичен ефект, тъй като значително ще намали обема на използваната хартия. И не на последно място, изпращането по електронен път е по-сигурно, тъй като се изключва елемента на загуба, кражба или унищожаване на съобщението.
Възползвайки се от новата възможност, вие ще получите гарантиран достъп до информацията за задълженията си, без това да изисква да имате идентификационен код.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close