Регионални

Има още за облагородяване по Ларгото

Анна Манова

13460755_10207025861426058_1447832390_oПредвижда се облагородяване на останалата част от Ларгото, която в момента е като кръпка след големите реформи по централна градска част миналата година. Става въпрос за зоната зад банка ДСК по посока на Козела.

Припомняме, че миналата година беше мащабно обновена централната градска част, над площад „Захарий Зограф”. Като беше оформено едно цялостно пространство с градинки, пейки и ново осветление. Ремонт беше извършен и на зоната около Чадър чешма срещу автогара Самоков, където бяха поставени нови плочки, образуващи фигури, реставрирана беше самата чешма и бяха посадени  дръвчета.

Единствено непрегледна остана зоната, на която се мъдрят различни павилиони, тото пункт, кафета. А ако си спомняте и преди време една запусната градска тоалетна. Оказва се, че пространството зад банката е частен имот, чийто собственик е запознат с предвижданото облагородяване на района. По този начин ще се придобие един цялостен облик на Ларгото. Като на собствениците на различните заведения ще бъдат предложени алтернативни варианти за преместване в друга линия.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close