ЛюбопитноРегионални

Издирва се собственикът на 100 000 лева

„Самоков 365“

lafkaКой е човекът, който е попълнил и двете комбинации, и отбелязал двете страни на монетата на „Националната лотария“? Никой не знае. От  две седмици насам едни 100 000 лева издирват своя собственик, именно в Самоков.

Големият късметлия отива да пусне фиш на ул. „Искър“, попълва две комбинации и отбелязва двете страни на монетата. Той или тя познава само 2 числа и участие в жребия за допълнителна печалба.  Номерът на печелившия фиш е изтеглен на 9 ноември, но не е известен притежателят му. Късметлията, който е „ударил“ 100-те бона, може да е случайно преминаващ човек през града.

„Игрите на щастието“ нашумяват все повече в България и зарибяват хора на различна възраст, решили да пробват шанса си. Припомняме, че преди един месец късметът се усмихна на две самоковки, които спечелиха чек от „Големият джакпот“ и билет „Перфектният подарък“. Случай като този на непотърсени печалби са прецедент дори с оглед на размера на сумата. От където и да погледнем 100 000 лева, са си доста пари, които са предостатъчно за къща, кола, а ако го планирате добре – даже и двете.

Птичето каца веднъж на рамо, но е в състояние да преобърне живота ви на 360 градуса завинаги.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close