Самоков

…Извозиха ни!

asansiori-bolnicaЗоя Станкова

В брой 37 на вестник „Самоков 365“ (от 3 октомври), след множество запитвания по въпроса, имаше материал относно ремонтната дейност на асансьорите в МБАЛ Самоков.
Свързахме се с д-р Ковачка – управител на болничното заведение, която ни обясни, че проектът “Обновяване и ремонтни дейности в отделенията на МБАЛ Самоков“, спечелен от МБАЛ Самоков е трябвало да приключи преди месец, а неговото изпълнение зависи от Общината.
След като чухме едната страна, потърсихме за коментар съответно и другата – в лицето на инж. Евелина Перфанова /ръководител на проекта/, която ни обясни, че имало технически проблем, но асансьорите са готови и според нейните думи до десет дни ще работят…
И на въпроса от предния брой „Ще се возим или ни извозиха?“ днес можем да дадем отговор – извозиха ни! На 14.10 посетихме МБАЛ Самоков и асансьорите по нищо не личеше да работят. Ситуацията бе същата, както и преди почти две седмици. Но не е важно, че положението не се е променило, важно е да получим отговор на въпроса „Защо?“. И тук следва запитването, защо проектът закъснява?

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close