ОбществоРегионални

Избират между трима кандидати за лавката в ОУ „Митр. Авксентий Велешки”

Самоков 365

Серия от търговеве се проведоха днес /22-ри август/ в Заседателната зала на Община Самоков. С нов ползвател се сдоби помещение на Общинския пазар, в което ще се продават дрехи. Намира се в една от улиците с търговски обекти. То беше наето от фирма ЕПИ РК, представлявана от Златан Илиев срещу начална месечна наемна тръжна цена от 165 лв. без ДДС. Той сподели, че заедно със съпругата му от девет години имат сергия за зеленчуци, разположена срещу въпросния магазин. От там е дошла и идеята да наемат помещението, в което ще се продават дрехи.

Под наем беше отдадено и помещение в Поликлиниката с площ от 18.29 кв.м., предназначено за лекарски кабинет. То ще бъде ползвано от д-р Лидия Джоргова слещу сумата от 55 лв. без ДДС на месец. Право на участие имаха правоспособни лекари – по обща или специализирана медицина, които имат сключен основен договор с МБАЛ-Самоков. Нов наемател има и още едно помещение в Поликлиниката с площ от 55.61 кв.м., предназначено за осъществяване на клинични изпитвания на лекарствени продукти, извършване на научни изследвания и развойна дейност. То ще бъде ползвано от А ен Ди сървис срещу сумата от 167 лв. без ДДС месечно.

Доста засилен интерес имаше към лавката в ОУ „Митр. Авксентий Велешки” от страна на 3-ма кандидати – „Мах Син” ЕООД с представител Николай Колев, „Дар 009” ЕООД –  Стоян Трохаров и „ГиК Прециз” ЕООД – Жуиен Кьосев. Всеки един от тях посочи пред комисията и представител на училището – Даниела Трохарова планираните инвестиции и минималната сума, която са готови да заплатят като месечен наем. Тя е съответно 500, 333 и 250 лв. без ДДС. Допълнително имаше и изискване за списъци с предлаганите асортименти от храни и напитки. След разглеждане на документите и офертите с ценовите предложения, комисията с председател Васил Сайменов – зам.-кмет трябва да се произнесе с крайно решение и уведоми заинтересованите страни.

 

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close