Спорт

Иван Стаменов с бронз от Перник

Христиана Видинова

Трима състезатели на клуб „Самоков” – Иван Стаменов, Божидар Йорданов и Васил Млекарски взеха участие в Републиканското първенство по бокс, което се проведе в Перник през изминалата седмица.  До медал се добра само един от възпитаниците на Веселин Райчев – Иван Стаменов, който излезе на ринга в три срещи и загуби само една от тях.  А Божидар Йорданов и Васил Млекарски загубиха на първите си двубои.

 „Бях добре подготвен за Републиканското първенство, единствената съпротива в последната среща се оказа обратният гард на моя съперник и честно казано, не съм свикнал на такава игра. Взех му два рунда, но може би, умората си каза думата и не успях да продължа, но ще тренирам здраво за следващия турнир, който ще бъде през юни в Ямбол. Доволен съм, но винаги може и повече. Човек, когато иска, винаги успява, но явно, ми трябваше малко късмет. Затова ще си взема заслуженото на следващото състезание” – сподели Иван Стаменов пред екипа на „Самоков 365”

От клуба изказват специалните си благодарности към своите спонсори и към Емил Райков, треньор по бокс от Перник – за добрата организация на шампионата.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close