СамоковСпорт

Злато за Алекс Пешев от  СК No Brainz от  Petrich Enduro 2020

Самоков 365“

На 26 и 27 септември скоростното трасе на планина Беласица стана повод за страхотни емоции и адреналин, а за екипа и състезателите на клуб No Brainz – и за еуфория. Причината – провеждането на последния, шести кръг на BG KIDS DOWNHILL SERIES и на Petrich Enduro 2020.

Близо 50 състезатели по планинско колоездене се включиха в скоростната надпревара в Mini DH SERIES в различните категории от 10 до 16 г. За капак и дъждовното време подложи на допълнително изпитание участниците. Не се размина без падания и контузии, за късмет без тежки инциденти. В тези екстремни условия нашият състезател в спускането Мартин Владимиров успя да се класира на трето място в категорията 10-12 г. В същата категория Димитър Божков се класира 11-и, а Кристиян Пешев – 15-и.

На следващия ден – 27 септември, се състоя състезанието в Ендуро шампионата за 2020 година. В надпреварата за призовите места на Petrich Enduro 2020 се включиха близо 100 човека. Първото място и златния медал в категория юноши получи нашия Алекс Пешев, а майка му – Станимира Пешева, зае трето място при жените и се окичи с бронза.

За местния спортен клуб No Brainz това състезание беляза голям успех със спечеленото злато и първа отборна купа – трето място в отборното класиране в ендуро сериите за 2020 година.

Дотук за 2020 г. състезателите от клуб No Brainz спечелиха от участията си в даунхил и ендуро състезания 1 златен, 3 сребърни, 2 бронзови медала и отборна купа за трето място в отборното класиране в ендуро сериите.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close