Спорт

Златен старт на сезона за отбора на „Бороборд“

Христиана Видинова

Отборът на „Бороборд“ стартира сезона много успешно. Възпитаниците на Христо и Константин Ахтаподови взеха участие в състезанията за купа „Пампорово“ през изминалата вече седмица на писта „Стената“.  Състезателите прибавиха към сметката на отбора седем златни медала и два бронзови.

 

 

Тройни отличия донесоха Неда Пенчева /момичета до 13г./ и Борис Петров /момчета до 15г./, който е ученик в СУ “Никола Велчев“ в дисциплините слалом, гигантски слалом и слоупстайл. Слоупстайлът при момчетата до 11г. спечели Марто Бойчев, той прибави и пето място на слалом.

С бронзови медали се окичиха Георги Караджинов и Камен Сотиров.  Ерик Ненков, Никола Бушев, Марио Веселинов и Яна Попова записаха класирания в челната десетка в отделните дисциплини.

Никола Василев, Димитър Кучиев, Иван Христов, Пламен Кръстев, Симеон Чалъков и Павел Вълков намериха място в първата десетка в своите възрастови категории.

Валентин Миладинов – спортист на изминалата година на Самоков, спечели бронзов медал в дисциплината бордъркрос на състезанието на ФИС-джуниър за юноши в Чехия на 15 януари.

„Благодарим на екипа на “Fun Park Пампорово” за добрата организация. Поздравяваме всички участници в състезанието и им пожелаваме да бъдат все така борбени, целеустремени и здрави. А ние се прибираме у дома и продължаваме с тренировките в нашият любим курорт Боровец.“ – споделиха в социалните мрежи треньорите на клуба.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close