ОбществоРегионалниСамоков

Златен медал за ДМФ „Камбанки“

По покана на организаторите на юбилейния фестивал на Национално сдружение на пенсионерите и читалищните колективи, състоял се между 26 – 27 ноември 2022 г. в Руски културен център в столицата,  се отзоваха талантливите певци на читалище „Младост – 2003“.

Групата на ДМФ „Камбанки“ в състав Натали Николова, Кристиян Трифонов, Виктория Маркова и Ана – Мария Стринска се представиха с букет подбрани песни – индивидуално и общи. След всяко изпълнение имаше бурни аплодисменти от жури и публика, а на последната песен – „Когато бях овчарче“ спонтанно журито и Бони Милчева запяха с Виктория.  Цялата зала запя с децата. Последваха аплодисменти и снимка за спомен с изключителната Бони Милчева, която ни поздрави за подбора на песните и изпълнението им. Ние си тръгнахме и остана да чакаме резултат. А той дойде с грамота и златен медал за талантливите изпълнители.

Това е един прекрасен финал за многото изяви, концерти и участия на нашето читалище, което е на прага на своята 20 – годишнина от учредяването си!

Лилия Шуманова – председател на читалище „Младост – 2003“

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close