Слайд категория

Златен край на годината за Марти Савов

martiДве от момчетата от клуб по бокс „Самоков“ взеха участие в традиционния регионален турнир „Пирин“. Турнирът се проведе в благоевградската зала „Скаптопара“ . Самоковци бяха поканени от домакините за участие за поредна година.

Момчетата на Веселин Райчев отново се представихадостойно. Иван Стаменов (60 кг) се би до последно, но не успя срещу трудния си противник и отпадна в първата фаза.

При младежите между 17 и 18 години Мартин Савов за пореден път показа класа и се прибра у дома със златото. Той победи коравия си съперник от Петрич на финала и се поздрави с първото място.

„Радвам се, че и тази година бяхме поканени да участваме. Организацията бе много добра. За Иван това бе една добра възможност да трупа опит, все пак той е малък и има нужда да играе повече мачове. Много съм доволен, че Марти отново показа своите качества и победи такъв съперник. През следващата година ще работим още по-усилено върху неговата подготовка и се надявам, че тя ще бъде още по-успешна.“ – коментира Веселин Райчев, треньор в клуба по бокс.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close