Злободневно

 За Тодоровден, институциите и крадците

От Гергана Видинова и всички, пострадали по един или друг начин от набезите, лишени от чувство за сигурност и справедливост и чакащи някой ден възмездието

todorovdenЧестит празник на хората, които отглеждат и се грижат за конете! Нека заедно да сте живи и здрави, да се радвате едни на други да изживеете щастливи мигове! От тази трибуна искаме да призовем съгражданите ни да подават сигнали за съмнителни хора в съмнителни часове, придвижвайки коне, нека се правят проверки на тези хора и животни, за да се установява произходът им и собственикът на конете. Призоваваме полицията да взима по-присърце жалбите за открадените коне и бърза реакция.

Върнете ни доверието към вас! Нека когато вие стачкувате и ние да застанем до вас и да кажем с присъствието си – те заслужават исканията си! Обръщаме се към прокуратурата да налагат най-строгите закони за кражба на животно.Защото и те сега се нуждаят от нас, да ги поткрепиме с подписи, за да останат в Самоков. Обръщаме се към г-н кмета и местните съветници, грижете се за гражданите, защото идват и други избори и пак на нас ще разчитате!

Оправдайте доверието, което ви гласувахме! Преди всичко сме хора, без значение кой каква длъжност изпълнява и на какъв пост е. Всички сме зависими един от друг! Тези, които крадат и търгуват с крадени коне не можем да наречем коняри и няма да им честитим празника, защото те с действията си причиняват мъка и страдания на другите с действията си! Спрете да ни крадете конете! Всички останали -бъдете честити!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close