ОбществоРегионалниСамоков

За първи път на Балканите – шоу с рок, огън и мотори на мотополигон „Ридо“ – Самоков на 23 септември

Анна Манова

Самоков е място, от което тръгват много първи неща. Потвърждение на тези думи е едно събитие, което събира на едно място три неща, които много си отиват заедно – рок, огън и мотори.

Подобно мероприятие ще се проведе за първи път на Балканите и то именно в Самоков. Мястото е мотополигон „Ридо“, датата е 23 септември /събота/, началото е определено в 17:30 часа. Входът е 7 лв.  Организатори на първото по рода си такова събитие са Миролюба Ташова, фондация „СИЙД“, СМК „Ридо“ – Самоков, „Ритъмът на планината“ и се провежда със съдействието на Община Самоков.

„Преди една година си обещах, че мотополигон „Ридо“ ще бъде епицентър на много нови и различни неща. Исках да му вдъхна нов живот. Мястото тепърва предстои да се разгръща и сега е време да го докажа. На мотополигона в Самоков ще се случи нещо, което не е правено до този момент в страната, на Балканите, дори никъде в Западна Европа. Събрахме на едно място огнено и светлинно шоу, много мотори и адреналин. Обещаваме да бъде зрелищно“, подчерта пред „Самоков 365“ един от главните инициатори на събитието Миролюба Ташова.

Всички присъстващи ще имат възможност да се насладят на мотокрос каскади, изпълнени от професионални каскадьори, участващи в холивудски продукции, също така на светлинно шоу и огнен обръч. За доброто настроение ще се погрижат от рок бандата „Антифриз“. Организаторите обещават да бъде грандиозно, ще има къмпинг зона, бира, храна, мотори, ще се вдига много шум, пушилка и… много добро настроение.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close