Политика

За доброто на Самоков!

A.Nemov1Ангел Немов е емблематична фигура за Самоков. Човекът, чиито корени са тук и който е преминал през всяка една фаза на обществено-политическия живот.  От гражданин –до кмет на една от най-големите общини в България.  Погледът и от двете страни на тази своеобразна монета, носи определени равносметки, а опитът е най-ценното качество, придобито през годините.

Общинският съвет е колективен орган, който се състои от отделни хора – всеки със своите качества.  Това да бъдеш част от пулса на града години наред и свидетел на неговото развитие неизменно дава нови посоки и идеи за него.  Новият ритъм, който търсим за града, се базира на опита и приемствеността, вплетени в едно с порива на младите, на новото поколение.

Опитът в сферата на политиката е огромно предимство, както и познаването на проблемите на града и изграждане на визия за разрешаването им. Трябва да знаеш как и да имаш потенциала да го направиш.

Екипността е най-важният елемент в Общинския съвет, но там трябва да е меката на дискусията, на инициативността, на действието. Да изгаряш за благото на родното си място и там да вградиш сърцето си.  Бизнесът, който е основата на нашето развитие,  гледа към Европа и Европа гледа към нас – трябва да имаме готовността да поемем средствата и отговорността за тях и да реализираме все повече и повече качествени проекти.

Доброто за Самоков се изразява в много аспекти, но то става чрез хората около вас!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close