ОбществоРегионални

Започна записването за втория сезон на състезанието „Битката”

Самоков 365

Започна записването за втория сезон на състезанието „Битката”. Това е уникална надпревара, която тества физиката и волята на участниците. Вторият сезон е наречен от инициаторите „Битката на живота” и ще се проведе край самоковското село Доспей, на специално изградена за повода арена на 6 и 7 септември.

„Битката” включва неподозирани обрати, много емоции, среща очи в очи с волята, устрема и тактиката на силни личности. Освен несравнимо зрелище, “Битката” представлява и социална кауза с ангажимент да се помага на хора в неравностойно положение, като си поставя и други благотворителни цели. Героите носят надежда, а Животът си заслужава “Битката”!

Това е двудневно състезание в няколко кръга. Участниците печелят точки, като на финала директни елиминации излъчват победители сред мъжете и сред жените. Участници над 18 г. се хвърлят в битка, като разнообразните игри предизвикват силата, ловкостта, бързината, издръжливостта и съобразителността на героите на състезанието. Регламентът включва групови и индивидуални надпревари. За участниците „Битката” е каляване на характера, тестване на личните граници, осмисляне на ценности. Надпреварата защитава идеята, че животът изисква битки, но в тях може да не мислим само за себе си.

Може да се запишете за участие на имейл bitkata2@abv.bg като изпратите две имена, снимка и телефон за контакт.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close