Седмицата

“Живот без любов, е живот без пролет”

mis prolet“Живот без любов, е живот без пролет” – с тези думи Латинка Щъркелова откри тазгодишния традиционен конкурс ‘Мис Пролет” в Младежки дом-Самоков. Събитието се проведе в два кръга: дамите дефилираха с вечерни елегантни тоалети и отговаряха на въпроси на журито.

В конкурсната програма имаше спортни танци и естрадни изпълнения на Елена Несторова ( Селин Дион – My Heart Will Go Оn) и Ивелина Славева.

Участничките бяха разделени в две категории – малки и големи. За малките участнички имаше три специални награди, които отидоха при Радостина Пламенова, Ивайла Стоянова и Доника Баракова, която се представи с интересена сценична рокля, като фея от приказките.

Журито на конкурса с председател Борислав Николов, графичен дизайн на “Самоков365”, Иван Шуманов, ръководител на Школата по изобразително изкуство “Наум Хаджимладенов” към читалище “Младост 2003” и Делян Василев – вестник “Приятел”, след като зададоха по няколко въпроса на всички участнички, присъдиха титлата ‘Мис Пролет” на Ивелина Славева. Нейна първа подгластничка стана Елена Несторова, а втора – Йоана Жаркова.

Трите красавици получиха награди от Младежки дом Самоков, а победителката – лента и корона.

Победителката Ивелина Слвева решава да участва в конкурса спонтанно. Не за да спечели, а да пробва нещо различно. Било и е забавно и интересно и пак би се пробвала да участва в подобни конкурси. Тя е в 11 ти калс в ПТГ Самоков. Занимава се с Тенис на маса, пее и танцува.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close