Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Емоционалната интелигентност и здраве – разберете повече за тях тази неделя

Традиционно в началото на всяка година едно от основните ни пожелания е свързано с това да сме здрави. Това желаем на себе си, на близки и приятели. За някои хора обаче това е поредната година с борба с болест. Важно е да се прояви съпричастност към всички, които всеки ден водят своите лични битки за своето утре. За първи път в Самоков, специално да подпомогнат благородната кауза на сдружение „Сили имам да се боря“ ще участва Академия за емоционална интелигентност.  Всички събрани средства ще бъдат дарени на жени с рак на гърдата и тяхното лечение

Събитието ще се проведе на 17 март /неделя/ в  хотел „Арена” в различни модули. Паралелно на заниманията с възрастни ще се проведат и лекции за деца.

10:30 – 12:30 – Емоции и здраве
13:30 – 15:00 – Емоционална интелигентност – модул 1
15:30 – 17:30 – Емоционална интелигентност – модул

Лекцията „Емоции и здраве” акцентира върху често допусканата грешка да пренебрегваме своите емоции. Тогава тялото реагира с болка или болест. В тази лекция ще научите как емоциите влияят на човешкото здраве, защо се разболяваме, как неотработените емоции се трансформират в болести и как да ги предотвратим.

Втората лекция е фокусиране върху емоционалната интелигентност. Всеки ден, водени от нашите емоции реагираме, преживяваме, правим избори. Всяко нещо се отразява на здравето и качеството на живот. Пътят за справяне със себе си е процес на развитие през дълбоко себепознание и осъзнатост. Вместо това, душевната ни проблематичност се третира с фармацевтика – антидепресанти и транквиланти, които не разрешават проблемите. С развитието на емоционална интелигентност, можете да се постигнете осъзнатост, по-здрав и по-щастлив живот.

Участие в Лекция-1: 15 лв.

Участие в Лекция-2: 25 лв.

Целодневно участие: 30 лв.

Участие за двама целодневно: 50 лв.

*достъпът за хора с онкологични заболявания е безплатен

За записвания: 0878/268012 или siliimam@abv.bg

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close