РегионалниСамоковСпорт

Един сребърен и два бронзови медала за самоковските борци от ДЛП в Сливен

„Самоков 365“

120 борци от 23 клуба взеха участие в Държавния личен шампионат за юноши, който се проведе през изминалата седмица в Сливен. Първенството беше закрито за публика, но срещите можеха да се наблюдават на живо в YouTube канала на БФ Борба.

Класа и поредно добро представяне в схватките записаха състезателите на КБ „Рилски спортист”. С един сребърен и два бронзови медала се завърнаха възпитаниците на треньора Николай Кашинов. Георги Морунов зае второто място в категория 97 кг., Добрин Даркев и Атанас Терзийски се наредиха трети – съответно в категория 77 и 82 кг. Тримата регистрираха най-предните класирания за самоковските борци.

Ради Кърнолски стана 4-ти при 55-килограмовите. Радослав Александров приключи участието си с 5-то място в категория 63 кг., което раздели с представителя на клуб „Ангел войвода” – Хасково. 13-ти в същата категория /63 кг./ е друг самоковец – Андон Стефанов. Даниел Костадинов пък зае осмата позиция в крайното класиране при 82-килограмовите. Осми е и Ангел Чолев, но в тежката категория /130 кг./

Независимо от резултатите и класирането подобен шанс не е за изпускане във време, когато много турнири се отменят.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close