ОбществоРегионалниСамоков

Единадесетокласничката от ПГ по туризъм Любка Ангелова – прокурор за един ден

„Самоков 365“

Като победител в конкурса „Прокурор за един ден” на Кралската прокурорска служба към Британското посолство в София, в партньорство с Асоциацията на прокурорите в България и неправителствената организация „АРЕТЕ” Любка Ангелова проведе своята първа инициатива.  Любка е единадесетокласничка в ПГ по туризъм. Тя влезе в ролята на прокурор за един ден в Самоков. Неин наставник бе прокурор Ваня Панева.

Самоковският прокурор прие Любка в офиса си и я запозна с колегите си. Подробно я запозна с това как се реализира едно дело. Показа й съдебната зала, посочи й местата на участниците и служебните лица при процес. Накрая й пожела много успехи в живота, образованието и кариерата.

„За мен бе огромна чест да се запозная с наистина добър и любезен професионалист”. Благодаря на прокурор Ваня Панева за топлото посрещане в Районна прокуратура – Самоков. Днес научих много за длъжността на един прокурор. Благодаря за отделеното време и за доброто държание, нямам търпение да се видим отново.”, споделя Любка.

Следващата инициатива е работна среща в Британското посолство.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close