ПолитикаРегионалниСамоков

Д-р Гълъбов – кандидат за общински съветник от Обединена социалдемокрация: Листата ни е от 10 кандидат-съветници готови да помагат на родния си град

Уважаеми съграждани, Вие знаете, че аз съм част от една партия – още от времето на създаването й през 90-те години – Обединена социалдемокрация. Тя има три основни принципа: Свобода, справедливост, солидарност! Те дават цялостна представа за нейната идейна платформа, но така също говорят и за хората, които членуват в нея.

Свобода – на мисълта, на действието и на словото! Свобода на личността.

Справедливост – шанс за всеки да реализира себе си, спазвайки Закона, етичните норми на колегиалност, на общуване.

Солидарност – патриотично отношение към България, зачитане правата на етносите и религиите.

Социалдемокрацията е движеща сила в много държави и е доказала, че е от значение за изграждане на цивилизованите и хуманни общества, в които се прави политика в полза на хората.

Уважаеми съграждани, Вие ме познавате – хирург съм дълги години в самоковската болница. Вие знаете, че мога да бъда полезен отново и в обществено-политическия живот на Самоков и селата. Затова се кандидатирам за общински съветник. Водач съм на листа от кандидат-съветници, които също са уважавани самоковци. В нея са наши съграждани, които са в партията от самото й създаване. Доказани професионалисти, уважавани като личности и патриоти. На втора позиция в листата за кандидат-съветници от партия Обединена социалдемокрация е д-р Николай Павлов Христов – хирург. Трета е Надка Димитрова. Четвърти е Георги Стоименов, пети е Мюрфет Пашов, следват Петър Пенов и Сашо Вучков, Георги Машов.

Листата ни е от десет кандидат-съветници. Заявяваме, че имаме готовност и желание да помагаме за по-доброто бъдеще на Самоков. Доказал, съм че мога да бъда полезен. Като хирург познавам точните проблеми и знам как да бъдат решени. Бюлетината на партия Обединена социалдемокрация е 60, преференция 101 за д-р Гълъбов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close