Спорт

Дългогодишният шампион по тенис на маса в Самоков бе сразен

tenis-na-masaКрум Крумов

И тази година за празника на града се проведе традиционният турнир по тенис на маса в младежкия дом. То бе на 16.08.15г. В него се включиха състезатели от различни възрасти. Общият брой на участниците беше 70. Имаше състезатели от градовете Самоков, Пловдив и Варна.

Спортното събитие имаше и специален гост в лицето на Мона Славова. Тя е фолклорна изпълнителка, която в репертоара си има песни от всички краища на България. Славова поздрави всички участници и гости на събитието с две свои изпълнения.

Турнирът бе много оспорван и интересен,  съпътстван от качествени битки. Наградите раздаде Кирил Москов. При жените на трето място завърши самоковката Ивелина Славева. На второ място се нареди четвъртокласничката Златка Христева, а първото място бе окупирано от Симона Христева, която пък е пети клас. При мъжете дългогодишният шампион на турнира Емил Емилов бе победен от бъдещия такъв – Христо Христев, и той остана на 3-то място. На финала Христо Христев победи баща си – Стефан Христев, и така спечели първото място в турнира. Христо е само седми клас. Съдия на турнира бе Валери Пенчев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close